MARJOLENE MOERMAN

Ik ben al sinds 1999 het vertrouwde gezicht voor de klanten. Ik heb geluisterd, trainingen gedaan en vandaar uit een toekomst voor Haarscherp gemaakt. Wij geven meerwaarde aan onze klant door middel van advisering en tips, en dat maakt die verandering!

Iemand die mij de vrije hand geeft en dus vertrouwen in mij heeft daar kan ik echt van genieten. Wij vinden onze klanten heel belangrijk, elke klant is uniek en de mooie dingen willen we accentueren. Bovendien gunnen wij onze klanten een verwenmomentje waarna je er met een passend kapsel weer helemaal tegenaan kunt.

  • Opleiding U-Consultancy dermatologie
MARJOLENE MOERMAN
NICOLE ONINGS

NICOLE ONINGS

 

Sinds 1 januari 2018 ben ik mede eigenaresse geworden van Kapsalon Haarscherp en vanaf nu zijn wij officieel samen het gezicht van Kapsalon Haarscherp.

Dat is een droom die is uitgekomen! Van kleins af aan wist ik; ik word kapster. Kleurplaten interesseerden mij eigenlijk niet zoveel, maar het haar van mijn Barbies knippen en kleuren vond ik wél heel leuk.

Wanneer een klant gelukkig de deur uitloopt door mijn creatie, maakt dat mijn dag altijd goed!

  • Opleiding U-Consultancy dermatologie

JENNIFER VRIJLAND

Mijn naam is Jennifer, moeder van twee kinderen en werk sinds september 2016 bij Haarscherp. Ik heb drie jaar de kappersopleiding gevolgd voor allround kapster in Delft bij Albeda college. Naast veel werkervaring in verschillende salons ben ik ook altijd blijven doorleren door middel van verschillende cursussen van Wella en L’Oréal.

Kapster zijn is super leuk omdat elke dag anders is. Zodra de klanten geföhnd en gestyled én met een glimlach de deur uitgaan ben ik blij!

JENNIFER VRIJLAND
EVA WOLBERTS

EVA WOLBERTS

Ik ben Eva Wolberts en ik kom uit Rozenburg. In 2011 ben ik afgestudeerd aan het Albeda College in Maassluis en sindsdien ben ik actief als kapper.

Ik heb twee jaar gereisd. Tijdens mijn reis heb ik een jaar in Australië in een kapsalon gewerkt. Ontzettend leuk om ook aan de andere kant van de wereld ervaring op te doen!

Het leukste aan ons vak vind ik de afwisseling van behandelingen en klanten een totaalplaatje geven, door te knippen, stylen en kleuren.