MARJOLENE MOERMAN

Ik ben al sinds 1999 het vertrouwde gezicht voor de klanten. Ik heb geluisterd, trainingen gedaan en vandaar uit een toekomst voor Haarscherp gemaakt. Wij geven meerwaarde aan onze klant door middel van advisering en tips, en dat maakt die verandering!

Iemand die mij de vrije hand geeft en dus vertrouwen in mij heeft daar kan ik echt van genieten. Wij vinden onze klanten heel belangrijk, elke klant is uniek en de mooie dingen willen we accentueren. Bovendien gunnen wij onze klanten een verwenmomentje waarna je er met een passend kapsel weer helemaal tegenaan kunt.

  • Opleiding U-Consultancy dermatologie

NICOLE ONINGS

 

Sinds 1 januari 2018 ben ik mede eigenaresse geworden van Kapsalon Haarscherp en vanaf nu zijn wij officieel samen het gezicht van Kapsalon Haarscherp.

Dat is een droom die is uitgekomen! Van kleins af aan wist ik; ik word kapster. Kleurplaten interesseerden mij eigenlijk niet zoveel, maar het haar van mijn Barbies knippen en kleuren vond ik wél heel leuk.

Wanneer een klant gelukkig de deur uitloopt door mijn creatie, maakt dat mijn dag altijd goed!

  • Opleiding U-Consultancy dermatologie

TESSA SCHALK

Ik ben Tessa en woon met mijn gezin in Maassluis.

Het kappersvak is me met de paplepel in gegoten. Mijn moeder is namelijk ook kapster. Als klein meisje ging ik dus al mee en zag ik al die mooie dingen waardoor ik ook kapster wilde worden! 

Het leukste aan dit beroep vind ik de afwisseling en mensen blij maken. Elke klant is weer anders. 

Bij kapsalon Haarscherp binnen komen voelt voor mij vertrouwd (als thuiskomen); super leuk om met dit team te werken!