Kapsalon Haarscherp is een dames, heren en kinderkapsalon gevestigd in het pittoreske Maasland. In een uniek authentiek pand aan de gracht op de Herenstraat ontvangen wij vijf dagen in de week onze klanten. Met een team van vier haarstylisten vernieuwen wij jouw look op basis van jouw persoonlijkheid en stijl. De sfeer in onze salon voelt als vertrouwd, persoonlijk en levendig.

Je bent altijd welkom om binnen te lopen voor advies. Wanneer we druk bezig zijn met onze klanten kun jij rustig genieten van een cappuccino en je kennis up-to-date houden door wat nieuwsbladen of fashion magazines door te lezen. De meerwaarde die wij bieden is dat wij je graag een wereld van verandering laten ontdekken. Dit door middel van een geheel nieuw kapsel, maar ook door een kleine stylingtip die net die verandering kan maken.

Marjolene Moerman is gestart in 1996 met de kapsalon in Maasland. Toen het pandje op het Kastanje Hof te klein begon te worden werd er gezocht naar een nieuwe locatie. In 1999 werd het huidige 17e eeuwse pand aan de Herenstraat gekocht. Bij een mooi pand hoort een mooie naam; het werd Kapsalon Haarscherp. Een jaar later werd de eerste medewerker aangenomen en dit is uitgegroeid tot een team van vier.

Op 1 januari 2018 is Nicole Onings mede eigenaresse geworden.

Wij hebben allemaal de beste kappersopleidingen behaald en zijn allemaal kapsters pur sang. Daarnaast zijn we lid van de Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (de ANKO). Wij luisteren met een en al oor naar jou als klant en jouw wensen leiden ons. Het creëren van een mooi kapsel is onze passie en we adviseren je graag welk kapsel het beste bij jou past en hoe je het haar het beste kunt behandelen. Natuurlijk willen we jouw vertrouwen winnen zodat je overtuigd bent dat je met een uniek en passend kapsel naar huis gaat.

Onze meerwaarde zit eveneens in het bijhouden en toepassen van veranderingen binnen de mode. Je bent pas echt een kapster wanneer je jezelf blijft ontwikkelen en vernieuwen. Daarom laten wij ons inspireren door trends en volgen wij veel trainingen en workshops. Bovendien maken wij gebruik van kwalitatieve haarmerken zoals Wella, Maria Nila, American Crew, Nioxin en Olaplex welke zorgen voor de beste verzorging en styling van jouw haar.